Avkoppling med innebandy

Äntligen. Äntligen klar med den tunga helfartskursen jag haft sedan terminen började i höstas. Inte för att det har varit en så svår kurs (stor del av kursen var sånt jag gjort tidigare) men det har varit många olika moment som ska göras parallellt och massoor som ska skrivas. Igår hade vi slutredovisning på det sista, lite större av de totalt fem projekt vi haft under kursen. Efter den skickade jag även in fem rapporter till läraren som jag kämpat med att få klara så fort som möjligt. Hade egentligen tills på måndag på mig att lämna in dem men har lite annat jag måste göra och behöver lägga lite mer tid på den andra kursen nu känner jag. 
 
Så idag har jag sovit ut, ätit en goood lugn frukost, fixat lite grejer med hemsidan till DataTjej, momsdeklarerat för första gången och håller nu på att tvätta och passa på att blogga lite. Har varit lite lite tid över till det senaste dagarna.
 
Vet ni vad, spelade innebandymatch igår igen och det var såå kul!! Slutade ju spela med Dalen i SSL i våras och har sedan dess insett hur otroligt mycket tid det gått åt till träningar, matcher och resor. Sådant som jag vant mig vid och varit standard för mig efter 8 år i högsta serien. Igår var det då alltså Korpen jag spelade haha. Men så himla kul att spela igen! Innebandy är otroligt roligt men jag känner att det räcker med att spela/träna någon gång i veckan och fokusera mer på skola, styrelseuppdrag och eget företag just nu. Himla roligt att spela (och vinna) och lira med Sandra igen efter massa år! 
 
 
Ehm, hur var det man gjorde nu igen? Skämta. Efter 16 år av innebandyspelande har händerna typ format sig efter att hålla i en klubba haha.