Tillbaka i Stockholm igen...

I lördags hade vi välkomstdag för de nya i laget med aktiviteter och roligheter. Riktigt rolig dag var det och båda lagen imponerade med sina uppdrag! Trevlig kväll också men gick hem tidigt då magen krånglade som vanligt..
 
Som tur var har jag fått tid att kolla upp magen idag! Det är därför jag är tillbaka hos föräldrarna. Igen. De var hos farmor och hjälpte henne flytta från villa till lägenhet hela helgen så igår tog jag tåget till Kramfors och åkte bil med dem hem. Är lite nervös för undersökningen idag men hoppas att det hittar någon förklaring till varför det gör så ont ibland, så jag kan undvika att göra det som gör att det gör ont.
 
Kanske möter upp med syster inne i stan efter det också men jag åker tillbaka till Umeå redan tidigt imorgon bitti, vill inte för att missa mer än en träning. På fredag väntar DM-final också, vilka motståndarna är avgörs ikväll. Sista "lediga" veckan innan skolan börjar igen nu också. Ska bli kul att börja igen! Har dock inte hunnit klart med min labb än så ska försöka göra det också.