Chillhäng med farmor

Slutade tidigt idag, hade varken fysik eller matte så kom hem tidigt. Farmor från Kramfors i Ångermanland är hos oss just nu, hon ska vara här tills jag tagit studenten och det är jättekul! Dock har jag haft så mycket i skolan, så jag har inte kunnat umgås med henne lika mycket som jag skulle vilja. Nu ska det bli ändring på det. Med ett prov och opponering av ett arbete avklarat idag så är det bara en redovisning kvar! :)
Provet imorse gick väl helt okej, men ska jag ha någon chans på MVG i kursen måste jag få det på provet också, och inte ens då är det säkert! Så just nu håller jag alla tummar jag har. Fick reda på att jag allra troligast får MVG i Biologi B också så det är superbra! Alla chanser jag har att höja mitt slutsnitt uppskattas för jag räknade ut mitt snitt häromdagen, och det var inte riktigt så bra som jag hade hoppats...
Utbildningen jag vill komma in på efter året i Schweiz är en civilingenjörsutbildning med inriktning på design och produktutveckling och den kräver ganska höga betyg, så i allra värsta fall får jag helt enkelt skriva massa högskoleprov tills jag lyckas, för där ska jag banne mig in!
På tal om Schweiz, det är inte så himla långt tills dess nu! Min syster och jag har precis fått en lägenhet så det är bra, men jag har fortfarande inget jobb där, och det MÅSTE jag ha för att detta ska vara möjligt. Sen är det sjukt mycket annat som måste fixas och som jag inte vet hur man ska lösa, med försäkringar, tillstånd hit och dit och hur i h* vi ska få ner alla kläder och grejer vi måste ha med oss!
Aja, förhoppningsvis löser det sig! Får fundera lite över allt det där, men nu ska jag och soldyrkar-famor spela kort :)
So long!