Lata dagar

Så skönt att typ bara ha så där alldeles nästan ingenting att göra så man går runt och är helt ostressad hela dagarna. Märker att jag inte haft "riktig" ledighet på ett tag. När jag var ledig längre tid i Schweiz åkte jag ju hem några gånger men då var jag hemma så få dagar så varenda minut typ är uppbokad och jag slappnade nog inte riktigt av. Nu ägnar jag dagarna åt att göra lagom mycket saker och träna. Dagens träningspass var ganska chill, styrkepasset tog sin tid men efter det tog jag en extra joggingrunda. Känns så skönt efter att man tränat, även om man inte har kört värsta mördarpasset, även fast det finns en del sådana också inplanerade för min del. 
 
Ikväll ska vi i alla fall grilla med familjen, som jag längtat! Redan när jag var hemma i april och på besök här i Täby frågade jag mina föräldrar om vi kunde grilla men då hade de fortfarande typ halvt vinter (ungefär...;) och dåligt väder så då gick det inte så bra. Idag kan jag inte säga att vädret är perfekt för grillning men vad tusan, runt tjugo grader och uppehåll får duga, jag vill ha mitt grillade kött! haha. Sedan ska jag iväg och träffa mitt gamla kompisgäng, har saknat dem så ska bli riktigt kul att umgås lite igen! :)
 
 
 
I brist på mer spännande bilder tänkte jag sukta er med bild på min utsökta fruktsallad och te. Ser typ ut som värsta miniskålen men tänk då på att muggen är en megamugg som rymmer 7 dl... (;