Back alive

Okej, vart ska jag börja. Fasligt mycket har hänt sedan jag ägnade bloggen lite tid. För det första har jag både bestämt mig för skola och innebandy. Dessutom har jag hunnit med massa saker med både. Utbildning blev civilingenjörsutbildningen med inriktning interaktion och design i Umeå. Nollning och allt drog igång redan i söndags. Nu kör vi förberedande mattekurs och har redan prov på den imorgon. På måndag börjar riktiga skolan. 
 
Förutom allt nytt med skola, nollning, uppflytt osv. är det nytt innebandylag. IBK Dalen är det som gäller nu. Där har jag redan hunnit med kort träningsläger, medverkande i Czech Open, träningar, funktionärsarbete och nu är pågår det en liten cup här i Umeå. Känns riktigt bra även om mitt eget spel är långt ifrån så bra som jag kanske skulle önska själv. Men så mycket nytt och omställning gör att jag kanske är lite tröttare än vanligt och så kanske omställning tar lite tid. Ser i alla fall sjukt mycket fram emot säsongen och tror det bara blir bättre och bättre! :)
 
Så nu är det mycket som händer, hela tiden. Roligt är det! Men saknar lite den lugna tiden hos farmor och allt det fina i Kramfors. Men som tur var är det ju lite närmare dit härifrån än från Täby. 
 
Nu ska jag äta studentmat, korvstroganoff med ris. Har till och med varit duktig och fattat att det är bra att laga matlådor så nu har jag mat för imorgon också hehe. Bor hos min fina vän Claudia, som jag spelade i samma lag som förra säsongen och som nu också flyttat till Umeå för att spela med Umeå City, ett tag nu tills jag hittar något eget. Otroligt snällt av henne att låta mig bo här, sjukt svårt att hitta något boende nu när det är så många som ska hit. Men ikväll blir det fight. Våra lag möts i Nolia Cup och kul ska det bli! Innebandyn är igång igen. Hejhopp och in i innebandybubblan! ;)
 


 
Den avancerade korvstroganoffen! Förvånansvärt god blev den faktiskt, med tanke på mina matlagningskunskaper haha.