List

Nu är det dags att ta fram en liten lista efter saker att se fram emot av det som är kvar på 2011. Nu kör vi.

- December och julmånaden börjar!
- Träningsmatch imorgon! Får se hur mycket spel det blir med tanke på att jag varit sjuk och inte kunnat träna i veckan.
- Breaking Dawn på bio med Elin till helgen (äntligen dags!!)
- Sova länge i helgen!
- Äventyr till St Gallen och kolla på dam-vm!
- Årets sista match mot Zug!
- Hemresa till Sverige, bl.a. sova i skönaste sängen någonsin!
- Pepparkakshustävling 2 med kompisar!
- Åka upp till farmor!
- Fira jul!
- Träffa släkt och kolla modo-match i Fjällräven Center!
- Ha en galen nyår med vännerna!
- Förhoppningsvis snöar det här i Bern någon gång snart! (Idag var det dock strålande sol och 11°C varmt.) Annars får jag ju ändå en vit jul uppe hos farmor :D

Sedan ser jag fram emot allas modos matcher, som de förhoppningsvis kommer vinna och alla dagar då jobbet är slut och man känner sig duktig efter en dags arbete ^^. På tal om att känna sig duktig... Det var någonting jag absolut inte gjorde tidigare ikväll då jag stod vid stationen och väntade på min svenskaelev. Försökte ringa och skulle skicka sms, då ser jag att det inte var förrän nästa vecka vi skulle ha lektion, då en av dem arbetar i Genève. Heja mig.

Förra årets pepparkakshustävling vanns av min och Chloés lyxvilla. Grabbarnas bidrag, som de mätt mallar med på millimetern, slutade mest i en hög trasiga bitar som såg ut som en silo haha. Vart faktiskt ganska stolt över denna skapelse, andra gången någonsing jag byggde ett pepparkakshus. I år kommer har jag och Chloé dock lärt oss att inte bygga i så stor skala, vart väldigt svårhanterligt! Får se vilka lag vi blir denna gång men vi kommer bli några till som är med och tävlar denna gång! LÄNGTAR!