Vill man - hinner man.

Har hunnit med ovanligt mycket idag. Efter den där timmens väntan i Kista centrum har det varit full fart hela dagen! Lukas kom till centurmet och lite senare kom även Chloé och Sebastian. Sjukt kul att träffa dem igen, speciellt Sebastian som bott ett år i USA nu och som jag därför inte träffat på ca 1,5 år! När Ida sedan slutade skolan mötte hon även upp med oss. Efter inte alltför lång tids häng drog vi mot bussen. De skulle till Danderyds sjukhus för att ge blod och jag skulle nu till Täby Centrum för att träffa Madde! :) Jag skulle också vilja ge blod igen men då jag är mitt uppe i säsongen och så är det kanske inte bästa tidpunkten. Får göra det när jag kommer hem vid jul istället.

När jag väl var i täbban var jag även tvungen att kolla igenom lite av affärerna. De har byggt om så mycket att jag knappt kände igen mig när jag kom dit haha. Blev sedan en promenad hem, då jag inte har någon bussremsa och inte pallade att betala fler svindyra sms-biljetter. Man har blivit lite för van vid Schweiz korta avstånd till allting, men det var underbart skönt väder så det gjorde inte så mycket. Trodde det skulle vara kallt här men tydligen inte, solig och varmt har det varit så det är superhärligt! :)
Hann dock inte stanna hemma så länge. Skulle iväg till Åkersberga och träffa kompisaaar! Fick låna pappas bil (åh vad det var roligt att äntligen få köra igen!!) så det gick smidigt att ta sig dit. Blev tyvärr inte så länge för jag skulle åka iväg och hämta upp min fina bror som kom till centralen med tåg från Linköping. Men känner att det är skönt att träffa familj också. Nu ska jag försöka läsa skolbok, men kommer antagligen somna till den vilket kanske är bra. Tung dag imorgon.