Tillbaka på ruta -23,1....

Det blev inget lyckat försök att spela innebandy igen. Kändes bra i början men det kändes av mer och mer under uppvärmningen. När vi sedan kört lite med boll och klubba högg det till igen. På samma sätt men inte fullt lika smärtsamt. Så det var bara att kliva av. Har även haft ont sedan i tisdags efter det. 

Nya teorin är att höftkulan skaver mot höftkapseln. Så gör övningar för det. Får dock springa på plant underlag och gymma lite lätt när det inte gör ont längre så det är ju positivt! 

Mycket i skolan denna vecka men det är ganska lugnt nu när det är helg. Har några mattetal jag ska göra bara. Sen är den där gamla rävlabben som jag har efter mig sedan i våras förhoppningsvis klar. Ska bara testa den lite med ett program som kollar minnesläckor innan jag lämnar in den. Förhoppningsvis blir den godkänd så jag kan få släppa den någon gång. 

Nu ska jag tillbringa helgen med Robin och ha det bäst så jag laddar upp batterierna för nästa vecka. Då är det även seriepremiär mot Djurgården hemma! Sjukt segt att bara få kolla på på läktaren men förhoppningsvis är jag snart tillbaka på planen igen, nu när vi kanske har hittat rätt orsak till smärtan. 



Bild från DM-finalen mot IKSU i onsdags